Etterforsker1
Privatetterforskere i Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger, Tromsø, Kristiansand og hele Norge
Tid for å lese artikkelen: 2 minutter

Har du mistet kontakten med en spesiell person? Vi vil gjerne hjelpe deg helt gratis! La oss finne din ekskjæreste eller en venn.

Du husker kanskje din ungdomskjæreste eller gode nabo? Hvordan har det gått med denne personen? Kanskje vil du bare vite hvordan denne vennen har det idag. Kanskje vil du ta opp kontakten igjen.

Vi finner savnede personer

Privatetterforskerene våre ønsker å gjøre noe for en av dere som sender inn en forespørsel til oss.

Fortell oss hvem du ønsker at vi skal finne for deg. Alt du gjør er å sende en forespørsel til kontakt@etterforsker1.no eller bruk kontaktskjemaet du finner på denne siden.

Husk å merke forespørselen med JULEGAVE20202.

Da vi fant en savnet far

For et par år siden tok en 19 år gammel jente kontakt med oss. Hun hadde vokst opp sammen med sin mor og sin stefar på et lite sted i sør-Norge. Hun var ei blid og hyggelig jente, men hun skulle så gjerne ønske at hun fant sin biologiske far. Dette var noe som tynget henne, og hun hadde selv lett i mer enn to år.

Alt hun hadde var et fornavn og et 20 år gammelt papirbilde av en mann på et hotellrom i syden. Moren hadde fortalt henne at han var norsk, men at dette var en kort sommerflørt.

Datteren tok kontakt med oss, og var oppgitt. Hun hadde prøvd alt, men hun kunne ikke finne pappaen sin.

To av detektivene i Etterforsker1 ble satt på saken, og vi fant ham på under 24 timer.

Bilde av datter og biologisk far.
Det første møtet mellom datter og hennes biologiske far.

Denne saken ble løst raskere enn det vi normalt forventer. Det var gøy for klienten og det var ekstra givende for oss. Vi hadde hjulpet en datter og vi hadde på mange måter hjulpet en pappa. Datteren sendte oss bildet over og tok senere en DNA-test for å bekrefte at han var den biologiske faren hennes.

Nå er det din tur

Vi ønsker å hjelpe deg med å finne en person som du savner. Vi dømmer aldri noen og vi har taushetsplikt, så du behøver ikke å bekymre deg for å fortelle oss historien.

Vi trekker ut en historie iløpet av november, og denne vil vi prøve å løse før jul. På denne måten håper vi på å kunne gi en av dere en ekstra spesiell julepresang iår.

Fortell oss hvem du ønsker at vi skal finne for deg. Alt du gjør er å sende en forespørsel til kontakt@etterforsker1.no eller bruk kontaktskjemaet du finner på denne siden.

Husk å merke forespørselen med JULEGAVE20202.