Etterforsker1
Privatetterforskere i Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger, Tromsø, Kristiansand og hele Norge
Tid for å lese artikkelen: < 1 minutt
Kandidat utfører løgndetektortest.

Pressemelding Privatetterforskningsbyrået Etterforsker1 Gruppen AS tilbyr Tom Hagen å ta løgndetektortesten Eyedetect for å bevise at han er uskyldig.

Daglig leder og privatetterforsker Etterforsker1 Gruppen AS, Thomas Mathiesen, har kontaktet Tom Hagens advokat for å tilby Hagen en løgndetektortest. Denne typen av testing brukes nå i ulike bransjer for å bekrefte- eller avkrefte påstander. Mathiesen mener at hvis Tom Hagen ikke har noe å gjøre med Anne-Elisabeth Hagens forsvinning, så bør han få lov til å ta denne

Tilbyr alle å ta løgndetektortest

Selskapet tilbyr løgndetektortesting for privatpersoner og for næringslivet. Ta kontakt med Etterforsker1 Gruppen AS på telefon 21 60 81 78 for mer informasjon eller for å bestille en slik test.

Ring oss på 21608178 Bruk vårt kontaktskjema

Avslører løgn og sannhet

Eyedetect bruker en helt ny type teknologi, som leser kandidatens øyne. Det amerikanske firmaet, Converus Inc., står bak forskningen og teknologien. Både Converus Inc. og Etterforsker1 påstår at Eyedetect tilbyr overlegen nøyaktighet i forhold vanlig polygraftester.

Etterforsker1 er leverandør av denne typen tester i Skandinavia og opplever at den kan være med på å både dømme- og frikjenne mistenkte i straffesaker.

For ytterligere informasjon, kontakt:

Thomas Mathiesen

Daglig leder i Etterforsker1 Gruppen AS
Tlf.: 21 60 81 78
E-post: tmathiesen@etterforsker1.no

Russ Warner

VP Marketing and Operations i Converus Inc.
Tlf.: +1 801-331-8840 x1010
E-post: rwarner@converus.com