Granskning

Vil tilbyr utredertjenester for næringslivet

Etterforsker1 Gruppen AS tilbyr granskning og andre utredertjenester til blant annet forsikringsbransjen. Vi er mer enn 45 medarbeidere som tilbyr landsdekkende utredertjenester. Selskapet ble etablert i 2013 og har sitt hovedkontor i Sandefjord.

Utredning av forsikringsskadesaker kan være nødvendig både for å avklare en oppstått mistanke om forsikringssvindel, eller at hendelse og krav fremstår uoversiktlig og dekning og ansvar er uklart. Vi består i hovedsak av medarbeidere med lang erfaring som etterforskere, spanere og utredere. Vi er derfor godt kjent med hvilke behov for utredning et selskap kan ha, og vi har den nødvendige erfaringen til å levere tjenester i et gitt mandat.

Som et av landets største byråer innen granskning og utredning kan vi tilby spisskompetanse innen taktisk og teknisk utredningen, innen alle sakstyper (intervjuteknikk, skriftanalyse, spaning osv.).

Vi leverer resultater og rapporter basert på objektiv og uavhengig granskning, slik at oppdragsgiver får et godt beslutningsgrunnlag. Vi er medlemmer av flere internasjonale organisasjoner, som gir oss et bredt nettverk av utredere og granskere over hele verden.

Våre utredere er erfarne innen intervjuteknikk og vi har medarbeidere i de største byene i Norge. Vi kan være raskt på plass og hente inn fakta som belyser saken. Vi kan også ta i bruk rekonstruksjoner og tekniske undersøkelser.

Etterforsker1 Gruppen AS er Norges ledende frittstående miljø for private og offentlige virksomheter ved behov for granskingsbistand.

Medlemmer av Næringslivets Sikkerhetsråd og World Association of Detectives.

Vårt fokus er fakta og kvalitet.

For tilbud kontakt oss på telefon 21 60 81 78 eller epost Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. .


Spisskompetanse. Fakta. Kvalitet.

Skriftgransker analyserer håndskriftVi analyserer skrift. Analyserer dokumentforfalskningerVi analyserer dokumenter. 
Lang erfaring fra kriminalpolitietVi intervjuer mennesker. Norges største detektivbyråVi rapporterer objektivt. 

Forsikringssvindel 


Etterforsker1 Gruppen AS - Leverandør av verifiserte fakta.

Organisasjonsnummer: 913 193 458 (lenke til brreg)
Telefonnummer: 21 60 81 78
Epostadresse: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Adresse: Gokstadveien 18, 3216 Sandefjord
NATO NCAGE: N6175 (lenke til ncage)