Etterforsker1
Privatetterforskere i Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger, Tromsø, Kristiansand og hele Norge
Tid for å lese artikkelen: < 1 minutt

Lokalavisen Sandefjords Blad besøker oss for å lage et intervju om hvordan man finner synderen etter å ha fått ripe i lakken på bilen. Her får du noen interessante tips og noen historier fra vår hverdag som privatetterforskere.

Sjåføren stakk av etter påkjørsel

En ung gutt på sparkesykkel ble påkjørt av en bil i Sandefjord. Føreren forlot stedet uten å ha oppgitt personalia, og guttens far var i villrede og kontaktet politiet. Sandefjords Blad skrev om saken her.

Privatetterforsker og daglig leder i Etterforsker1 Gruppen, Thomas Mathiesen, kontaktet guttens far for å bistå uten kostnad.

Det tok Mathiesen 20 minutter å finne bilen og føreren.

Dette var rett og slette en hyggelig ettermiddagsøkt for Thomas, og det er ekstra hyggelig at de involverte partene ble fornøyde over innsatsen.

Det er mye enklere å finne en synder enn man skulle tro. Det første du bør gjøre er å snakke med naboer i området. Ofte er det noen som har sett noe eller som har informasjon som belyser saken.

Bruk facebookgrupper eller andre sosiale medier. De fleste er hyggelige medmennesker som gjerne hjelper til med å løse din sak.

Vi i Etterforsker1 Gruppen jobber som regel med saker av litt større dimensjon enn dette, men vi har som motto at ingen sak er for liten, og ingen sak er for stor!

Kontakt oss på telefon 21608178 eller epost kontakt@etterforsker1.no for en uforpliktende prat om din sak.