Etterforsker1
Privatetterforskere i Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger, Tromsø, Kristiansand og hele Norge
Tid for å lese artikkelen: 3 minutter

Dagens Næringsliv rangerer Etterforsker1 Gruppen AS som en Gaselle-bedrift. Dette er en hedersbetegnelse for oss og et resultat av hardt arbeid, fornøyde kunder og ikke minst fantastiske medarbeidere.

Dagens Næringsliv kategoriserer noen bedrifter som såkalt gaselle-bedrifter. Dette handler primært om vekst.

Kriteriene er:

  • Vi har levert godkjente regnskaper hvert eneste år.
  • Vi har doblet omsetningen vår over de siste fire årene.
  • Første året hadde vi omsetning på over en million kroner.
  • Vi går i pluss og har positivt driftsresultat.
  • Vi har ikke hatt fallende omsetning.
  • Vi har hele tiden vært et AS (aksjeselskap).

Vi er privatetterforskere først og fremst. Våre medarbeidere lever og ånder for tjenestene vi leverer. Å være privatetterforsker er en livsstil fordi det krever at du tar med deg jobben både hjem og til og med når du sover.

Bakgrunnen for at vi ble en gaselle

I Etterforsker1 streber vi etter å levere løsninger på klientene sine utfordringer. Dette lykkes vi ofte med fordi vi har gode rutiner og tilganger til endel informasjon. I noen tilfeller har vi ikke tilgang til informasjon, men denne skaffer vi til veie gjennom kreativitet og hardt arbeid.

Ledelsen setter kvalitet i høysetet og våre medarbeidere får tett oppfølging, slik at hver og en gjør et godt stykke arbeid.

I vår bransje finnes det mange mindre bedrifter (med omsetning på under en million kroner), både AS og enkeltmannsforetak. Noen går konkurs for deretter å starte opp igjen. Etterforsker1 skiller seg ut ved å kunne levere gode tjenester, levere gode regnskapstall og ha lojale kunder.

Du kan bruke proff.no for å se informasjon om oss eller andre bedrifter i Norge.

Etterforsker1 sitt fokus som privatetterforskere

Etterforsker1 sine økonomiske tall fra Proff.no

I bildet over ser du våre tall fra 2020 til 2022 (kilde: proff.no).

Likviditet er viktig for alle bedrifter. Det er eiendeler vi har og som gjør at vi kan investere i kursing- og utvikling av våre medarbeidere. Ny teknologi kjøper vi inn og tilbyr tjenester som få andre har.

Soliditeten er også viktig for oss. Dette gjenspeiler hvor solide vi som bedrift er. For å tilby et godt resultat til klientene våre, er vi avhengige av å være solide også økonomisk.

Lønnsomheten er ikke like viktig for oss. Dagens inflasjon (per 2023) tilsier at vi må holde prisene våre på en nivå som ikke gir klientene våre for store belastninger. Vi streber etter å være best på pris, samtidig som vi skal levere best kvalitet.

Vi leverer tjenester som bistand i barnefordeling, avdekke utroskap, skriftanalyse, granskning for næringslivet m.m.

Trenger du en privatetterforsker eller detektiv

Vi har privatetterforskere over hele landet. Dette inkluderer de største byene som Hamar, Oslo, Stavanger, Bergen, Trondheim, Tromsø, Sandefjord m.m.

Våre kunder er privatpersoner, bedrifter i næringslivet og det offentlige. Vårt motto er Ingen sak for liten, ingen sak for stor!

Har du en utfordring som du vil diskutere med oss?

Kontakt oss på telefon 21608178 eller epost kontakt@etterforsker1.no for en uforpliktende prat om din sak.

Om forfatteren

Privatetterforsker og sertifisert skriftgransker Thomas Mathiesen.

Mathiesen er daglig leder i Etterforsker1 Gruppen AS, sentralstyremedlem i den internasjonale bransjeorganisasjonen for privatetterforskere. Mathiesen har bakgrunn fra IKT med hovedfokus på sikkerhet og mobilteknologi.

Mathiesen bistår klienter innen etterforskning, barnefordeling og skriftgransking.

Privatetterforsker og skriftgransker Thomas Mathiesen

Epost LinkedIn Facebook